00385 1 617 6364 info@meridianprojekt.com

lowrance logo

Simrad logo PMS 1797 coated

bandg logo

Insight genesis

Proizvođači

  • Lowrance
  • Simrad
  • B&G
  • Fusion
  • Navionics
  • C-Map

lowrance-logoU zadnjih 50 godina Lowrance je vodeći svjetski brand u pomorskoj elektronici za tržište motornih plovila. 1957 godine, Darrell Lowrance je osnovao kompaniju i istovremeno predstavio prvi portabilni instrument koji tražei ribe za ribiče u SAD-u.

To je ubrzo postala "čarobna kutija" za američke ribiče, I promijenila njihove ribolovne metode. Od te revolucije za ribiče, Lowrance je razvio impresivni niz soundera, iako vrlo naprednih ali isto tako i cjenovno dostupnih i vrlo jednostavnih za uporabu, koji su u kombinaciji sounder/GPS I GPS+WAAS ploterima sposobni prilagoditi se u više različitih tržišta.

Otprilike jedan milion Lowrance proizvoda se proda svake godina, uspjeh koji je dijelom posljedica širokog opsega asortimana proizvoda; Lowrance također nudi I GPS proizvode za zrakoplove, automobile, planinare, a također i činjenice da je Lowrance povezan sa više inovatora, novih patenata i razlika od bilo kojeg drugog branda u industriji pomorske elektronke danas.

Simrad logo PMS 1797 coated

Sa sjedištem u Norveškoj Simrad proizvodi napredne sonare, fishfindere i ostalu brodsku elektroniku za sve vodeće svjetske ribarske flote. Znanstvenici se oslanjaju na Simrad tehnologiju i točne rezultate.

bandg

 

B & G koriste najbolji pomorci na svijetu, uključujući svaki Volvo Ocean Race brod i America's Cup reprezentacije. Za više informacija: http://www.bandg.com/

Marine Range ShotDok većina kompanija malo preoblikuje audio sustave koji su prvobitno namijenjeni za ugradnju unutar automobila, FUSION True Marine uređaji su 100 % dizajnirani i prilagođeni specijalno za pomorske uvjete, a prilikom dizajniranja se vodila pažnja upravo o korisnicima plovila kako bi ovi uređaji u potpunosti opravdali ime koje nose.. Proizvedeni su kako bi odoljeli soli, suncu i vodi.

navionics1Navionics je, zahvaljujući najvećoj bazi podataka koja obuhvaća mora, jezera i rijeke, uspostavio vodstvo na svjetskom tržištu koje i dalje raste svake godine. Uz kvalitetu i uslugu jednostavnost, tehnološke inovacije i sigurnost plovidbe glavne su karakteristike elektroničkih karata.

Kompanija Navionics je smještena u Viareggio, Italija, uz postrojenja u sedam drugih zemalja u kojima vrši istraživanja, razvoj, operacije, proizvodnju. Sjedište u Viareggiu se bavi isključivo Europskim tržištem, Afrikom, Azijom i Oceanijom dok se za područje Amerike bavi sjedište u Wareham, Massachusetts, te Navionics Australia, Navionics France i Navionics UK koji su odgovorni za svoje lokalne regije.

plan2nav-focalC-Map ima značajan utjecaj u kartografiji diljem cijele Europe, Australiji te Sj. i J. Americi. C-MAP je u zadnjih 5-godina na natječaju NMEA svaki put dobio nagradu za najbolju nauičku kartografiju godine.

Lowrance kao vodeći brend u pomorskoj elektronici od 1957, danas je objavio izlazak na tržište novog Lowrance Link-5 VHF radia sa fiksnim nosačem, izlazne snage 25W za DSC (Digital Selective calling) pozive. Kombinirajući najnoviju VHF funkcionalnost i visoku kvalitetu izrade, Link-5 je savršen za kupce koji žele odlične performanse po vrlo prihvatljivoj cijeni.

Ovaj novi VHF radio klase D sukladan je propisima za globalnu upotrebu i pruža performanse zavidne kvalitete i mnoge mogućnosti po vrlo prihvatljivoj cijeni. Na mikrofonu se nalazi 6 brzih tipki koje omogućavaju jednostavan i pouzdan rad uređaja, plus ugrađeni zvučnik koji daje čisti zvuk koji se jasno čuje – čak i sa pozadinskom bukom koja je tipična za rad sa VHF sustavima. Ručica je također obložena gumenim slojem koji omogućava čvrsto držanje.

Dizajniran za jednostavan rad sa DSC pozivima, što je ključno kada je sigurnost u pitanju, Link-5 radio ima intuitivan i efikasan kružni potenciometar za jednostavnu promjenu kanala, navigiranje kroz razne izbornike i podešavanje kontrole.

GPS podaci sa zemljopisnom širinom/dužinom jasno su prikazani na LCD ekranu veličine 2,6 x 4,6 cm sa podesivim pozadinskim osvijetljenjem. Pružanjem svih Međunarodnih pomorskih kanala, sustav omogućava jednostavan pristup DSC funkcijama. Lowrance Link-5 ima ekstra veliku tipku za 16 kanal, i posebne tipke za glasnoću, squelch, vrijeme, mogućnost odabira Dual i TriWatch modela rada, funkciju za lokalni i udaljeni rad, i tri kanal koje mogu odabrati korisnici.

Link-5 pomorski VHF radio ima vrlo čvrsto vodootporno kućište dizajnirano da nadopuni stil i boju novih Lowrance HDS Gen2 multifunkcijskih ekrana.

Opremljen sa funkcijom očuvanja memorije, radio sprema do 10 poziva u pomoć i 20 pojedinačnih DSC poziva. DSC kontrolne tipke uključuju (prioritetni) 16/9, 3CH/+/- za brzu promjenu kanala, CALL, EXIT, SCAN i MENU. Dodatne mogućnosti sustava uključuju kružnu kontrolu glasnoće sa mogućnošću gašenja/paljenja, 20 mjesta za spremanje korisnika sa MMSI brojevima, vremenske kanale sa zvukom uzbune od 1050 Hz i drugim prijemnikom za Kanal 70.

Nudeći odabir 25/1 Wata snage odašiljanja i NMEA0183 kompatibilnost, Link-5 uključuje kit za montažu u panel, žice za 4-watne vanjske zvučnike i opciju dodavanja inox/plastičnog nosača za 2,4m i 1m antene od fiberglasa.

Trebate brodsku elektorniku? Tu smo za Vas!

Kontaktirajte nas