00385 1 617 6364 info@meridianprojekt.com

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Zaštita vaše privatnosti iznimno nam je važna. U nastavku vas stoga želimo detaljno informirati o obradi i zaštiti vaših osobnih podataka.

Meridian Projekt d.o.o. se kod korištenja i obrade osobnih podataka koje nam ustupate strogo drži važećih europskih i nacionalnih regulativa o zaštiti podataka.

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se samo na http://www.meridianprojekt.com i na https://www.facebook.com/MERIDIAN-PROJEKT-doo i na podatke koje na raspolaganje dajete nama, no ne i na internetske stranice kojima upravljaju i koje kontroliraju treće osobe. Molimo provjerite izjave o zaštiti osobnih podataka koje se nalaze na internetskim stranicama kojima upravljaju i koje kontroliraju treće osobe jer su te internetske stranice izvan naše kontrole i Meridian Projekt d.o.o. ne odgovara za njihov sadržaj i mjere zaštite osobnih podataka.  

[1.] Sigurnost podataka

[1.1.] Meridian Projekt d.o.o. je u svrhu zaštite vaših podataka poduzelo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere koje vaše podatke, između ostaloga, štite od gubitka, manipulacije ili neovlaštenog pristupa. Poduzete se mjere redovito provjeravaju i kontinuirano prilagođavaju aktualnom stanju tehnike. Ako dođe do povrede vaših osobnih podataka koja može predstavljati veliki rizik za vaša prava i slobode, izvijestit ćemo vas o tome u skladu s važećim propisima.

[1.2.] Molimo imajte na umu da je za adekvatnu zaštitu vaših osobnih podataka, osim navedenih mjera zaštite i sigurnosti poduzetih s naše strane, nužno da i vi sami brinete o sigurnoj pohrani predanih vam ili priopćenih korisničkih podataka i/ili lozinki te njihovoj tajnosti.  

 

[2.] Korištenje internetskih stranica od strane maloljetnika

[2.1.] Upozoravamo da se sve obrade osobnih podataka smiju koristiti isključivo od osoba koje su navršile 16. godinu života. Zabranjuje se korištenje sustava i alata te iz toga proizišla obrada podataka korisnika ispod te dobne granice bez odgovarajuće privole roditelja/skrbnika. Ako unatoč tome dođe do takve obrade podataka, istu ćemo obustaviti čim za nju saznamo te podatke takvih osoba izbrisati.

 

[3.] Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobne podatke koje ste nam stavili na raspolaganje obrađujemo isključivo u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka. Kad komunicirate s nama ili unosite svoje podatke u neki od obrazaca na našoj internetskoj stranici, primate na znanje da će se podaci, koje ste naveli u odgovarajućem obrascu, obraditi u niže navedene i opisane svrhe.

 

4.] Partneri

Meridian Projekt d.o.o. ne provodi sve obrade osobnih podataka samo, već za to koristi pomoć profesionalnih partnera koji djeluju po nalogu i uputi društva Meridian Projekt d.o.o..

Partneri su pažljivo odabrani te odgovarajućim tehničkim i organizacijskim mjerama osiguravaju da se obrada vaših podataka provodi u skladu s odredbama o zaštiti podataka i uz poštovanje vaših prava. Partnerima nije dopušteno da osobne podatke koji su im prepušteni koriste u vlastite ili promidžbene svrhe ili da ih daju trećim osobama.

Osim toga, ni Meridian Projekt d.o.o. vaše podatke neće proslijeđivati i davati na raspolaganje trećim osobama - kao što su primjerice izdavači imenika.

 

[5.] Obrade podataka koje podliježu obvezi davanja privole

Meridian Projekt d.o.o. obrađuje osobne podatke navedene u točki [3.] u sljedeće svrhe:

Prijava za Email Newsletter

  • Podaci navedeni kod prijave (ime, prezime i e-mail adresa) koriste se za slanje newslettera, a za to koristimo e-mail adresu koju ste naveli. Nakon toga morate potvrditi da se slažete s Pravnim odredbama te potvrditi da ste kao vlasnik e-mail adrese suglasni s primitkom newslettera.
  • Prijavu u svako doba možete otkazati pomoću opcije za odjavu koja je predviđena u newsletteru ili slanjem poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Svrha: slanje informacija o proizvodima, uslugama, novostima, akcijama i događanjima 
  • Pravna osnova: privola
  • Razdoblje pohrane: sve dok se ne povuče privola

Prijava za Personalizirano oglašavanje

  • podaci navedeni kod prijave (ime, prezime i e-mail adresa) mogu se koristiti za personalizirano oglašavanje kako bi naši oglasi bili prikazivani onim osobama koje su za to pokazale interes.
  • Prijavu u svako doba možete otkazati slanjem poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Svrha: oglašavanje i informiranje o proizvodima, uslugama i događanjima 
  • Pravna osnova: privola
  • Razdoblje pohrane: sve dok se ne povuče privola

 

[6.] Prava koja Vam pripadaju

Vezano uz obradu osobnih podataka, imate pravo ostvariti sljedeća prava:

[6.1.] Pravo na pristup osobnim podacima

Možete zatražiti potvrdu obrađuju li se vaši osobni podaci i u kojoj mjeri.

[6.2.] Pravo na ispravak

Obrađujemo li vaše nepotpune ili netočne osobne podatke, u svako doba možete zatražiti njihov ispravak odnosno njihovu dopunu. Ako ste uspostavili korisnički račun, u svakom trenutku možete sami pristupiti svojim osobnim podacima te iste sami ispraviti ili dopuniti. Povrh toga svoj korisnički račun možete u svako doba i zatvoriti.

[6.3.] Pravo na brisanje

Možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ako svrha u koju su isti prikupljani više ne postoji, ako se radi o nezakonitoj obradi, ako obrada nerazmjerno zadire u vaše zaštićene legitimne interese ili se obrada podataka oslanja na vašu privolu koju ste povukli.

Međutim, morate pritom voditi računa o mogućem postojanju drugih razloga koji bi mogli biti protivni potpunom brisanju vaših podataka, primjerice zakonom uređene obveze pohranjivanja, postupci u tijeku, postavljanje, ostvarivanje ili obrana pravnih zahtjeva, itd. 

[6.4].

Pravo na ograničenje obrade

Imate pravo zatražiti ograničenje obrade vaših podataka

  • ako osporavate točnost vaših podataka, i to tijekom razdoblja koje nam omogućuje provjeru točnosti podataka,
  • ako je obrada vaših podataka nezakonita, ali ste brisanje odbili i umjesto toga tražite ograničavanje korištenja podataka,
  • ako nam za predviđenu svrhu podaci više nisu potrebni, a vi ih još uvijek trebate za postavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva, ili
  • ako ste na obradu podataka uložili prigovor.

[6.5.] Pravo na prenosivost podataka

Podatke koje ste nam ustupili i koje obrađujemo na temelju vaše privole ili radi izvršavanja ugovora, a njihova obrada se provodi automatiziranim putem, ćemo vam predati na vaš zahtjev u strukturiranom, uobičajenom i strojno čitljivom formatu. Ako je to tehnički izvedivo, možemo ih i direktno prenijeti drugom voditelju obrade, ovisno o vašem zahtjevu.

[6.6.] Pravo na podnošenje prigovora

Obrađujemo li vaše podatke radi izvršavanja zadaća od javnog interesa, izvršavanja javnih ovlasti ili obradu temeljimo na potrebama naših legitimnih interesa, možete uložiti prigovor na obradu podataka ako postoji jači interes za zaštitom vaših podataka. Prigovor na slanje marketinških materijala možete podnijeti u svako doba bez navođenja razloga.

[6.7.] Pravo na žalbu

Ako smatrate da smo prilikom obrade vaših podataka prekršili propise o zaštiti osobnih podataka i time doveli do povrede vaših interesa, prava ili sloboda, molimo kontaktirajte nas kako bismo mogli razjasniti sva moguća pitanja.

Sva gore navedena prava možete ostvariti izravno pri Meridian Projekt d.o.o., upućivanjem Email poruke na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osim direktno nama, možete se obratiti sa svojim prigovorom ili žalbom i nadležnom tijelu za zaštitu osobnih podataka u RH - Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

[7.] Kontaktni podaci voditelja obrade

Meridian Projekt d.o.o. 

Starotrnjanska 10

Zagreb 10000

Hrvatska

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

LOWRANCE® PREDSTAVLJA ELITE SERIJU EHOSONDERA I PLOTERA

Ova ELITE serija je sastavljena od tri modela:

o Elite-5x ehosonder

o Elite-5m GPS ploter i,

o Elite-5 ehosonder/GPS ploter

Dostupna od ožujka 2010, ELITE serija uređaja će postaviti nove standarde budućih elektroničkih, cijenom pristupačnih uređaja kao što su: bogatstvo opcija, visoke performanse i jednostavnost korištenja.

Svi modeli će se isporučivati sa 5-inčnim, 480x480-pixela SolarMAX™ 256-boja ekranom, sa najboljim u klasi osvijetljenjem za superioran pregled detalja karte i sonara – čak i po blještavom suncu i sa jako širokim kutem gledanja.

Nova ELITE serija će nuditi puno bolju pokrivenost za razne uvjete ribarenja i plovidbe, sa dvofrekventnim ehosonderom pružat će vrhunsku čistoću i odvajanje meta, dok će GPS ploter kombinirati vrhunsku točnost u navigaciji i jednostavnost korištenja.

Elite-5x i Elite-5 ehosonder modeli dolaze sa krmenom sondom 83/200 KHz

sa pokrivanjem do 120° , i točnim očitanjima temperature. Elite-5x i Elite-5 mjere dubine od preko 300 metara sa 500 wata RMS snage/4.000 wata vršne snage. Kako bi se pomoglo ribičima da ne propuštaju dobre ribolovne lokacije, oba Elite ehosondera omogućuju jedionstvenu TrackBack™ funkciju koja omogućuje korisniku da se naknadno vrati nazad kroz zapis sonara koji se snima u memoriju uređaja.

 

lowrance elite 5x fishfinder color 42191big

Zbog jednostavnije instalacije, Elite-5 i Elita-5m GPS ploter modeli dolaze sa ugrađenom 16-kanalnom GPS+EGNOS+MSAS antenom, i sa mogučnošću ugradnje ekstrne antene.

Uređaji dolaze sa baznom kartom svijeta i oba modela imaju vodootporni čitač karte koji je u potpunosti kompatibilan sa Navionics Gold novim, micro SD formatom karata (karte će biti dostupne od početka 2010 godine). GPS plotei imaju mogućnost spremanja do 3.000 točaka puta, 100 ruta sa 100 točaka puta po ruti, 100 tragova i do 10.000 otčaka po tragu.

" Elite serija je dizajnirana da omogući vrhunske mogućnosti GPS – plotera i ehosondera po vrlo pristupačnim cijenama", naglasio je NAVICO-v CEO i predsjednik, Leif Ottoson. "Naši najbolji u klasi 5-inčni uređaji u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom GPS-a i sondiranja nude jedno sasvim novu opciju širokom krugu navigatora i ribiča."

Kao dodatna novost tu je i novi sustav za montiranje uređaja na nosač ili u ploču koji omogućuje brzo skidanje/postaljanje uređaja sa/na nosač. Tu su i napredna tipkovnica sa pozadinskim osvijetljenjem, dizajnirana da omogući jednostavan pristup naprednom, korisničko izborniku za dodatne mogućnosti uređaja. Elite-5x, Elite-5m, i Elite-5 uređaju su u potpunosti vodootporni po IPx7 standardima.

Velika Novost također je i izbornik na Hrvatskom jeziku za sve uređaje iz ELITE i MARK serije.

FUSION® ELECTRONICS predstavljaju seriju 600 MARINE UREĐAJA

Fusion, vodeći svjetski proizvođač auto i marine audio opreme, je pustio u prodaju 3 nova marine uređaja visokih performasni; MS-IP600, MS-CD600, MS-AV600.

Serija 600 nudi poboljšanu hardware platformu i predstavlja napredne funkcije. 40% snažniji od bilo kojeg konkurentnog uređaja u ponudi. Nova marine stereo rješenja omogućavaju čistu audio reprodukciju i dinamiku u kojoj možete uživati unatoč zvukovima motora, vjetra i ostalim zvukovima koji su tipični za plovidbu. MS-AV600 donosi maksimum zabave sa mogučnošću reprodukcije DVD-a pomoću plug-and-play konektora.

Ponuđena je potpuna iPod integracija koja je dostupna samo putem Fusion uređaja, potpuno marinizirani MS-IP600 je Fusion uređaj nove generacije sa iPod docking sistemom. Korisnici mogu odabirati pjesme po različitim kategorijama, po izvođaču, imenu pjesme, albumu ili žanru direktno putem stereo sučelja. Poboljšani marinizirani dizajn MS-CD600 omogućava pomorcima reprodukciju CD i MP3 audia, dok novi MS-AV600 nudi dodatnu funkciju reprodukcije videa putem integriranog CD/DVD drive-a i infracrvenog bežičnog upravljača. Oba uređaja, MS-CD600 i MS-AV600 omogućavaju konekciju sa iPod uređajima putem vanjskog voodotpornog kučišta, MS-IPDock. Pružajući najveći broj potpuno mariniziranih rješenja, svaki Fusion uređaj serije 600 uključuje AM/FM tuner.

 

600

Omogućena su 4 audio kanala od 70 watta izlazne snage po zoni. Podešavanje jačine i kvalitete zvuka se može vršiti za svaku zonu posebno ili u ovisnosti jedna o drugoj.

Dostupno u metalnoj sivoj boji, novi Fusion uređaji su smješteni u die-cast okviru koji razgrađuje toplinu uobičajenu za marine okruženje. Ostale specifikacije uključuju 2.7 inchni FSTN LCD 240x160 pikselni display sa varijabilnim pozadinskim osvjetljenjem; kružnom rotirajućom tipkom; 12/24 satom, elektroničkim basom, kontrolom treble-a i balansa; aux-in port za mogućnost proširenja.

MS-IP600 i MS-IPDock su kompatibilni sa Apple iPod Touch, iPod Nano (Gen 2-4), iPod Classic (Gen 5-6) kao i iPhone 3G i svim ostalima iPhone 3G S.

MS-CD600 i MS-AV600 podržavaju tradicionalne CD, CD-R, CD-WR formate kao i MP3 reprodukciju. MS-AV600 također podržava DVD i reproducira video putem plug-and-play konektora za 2 ekrana.

MS-WR600 Marine Wired Remote Control ne koristi vanjsko napajanje i kompatiblni su sa CD, iPod i DVD stereo uređajima putem CANbus sučelja.

Fusion MS-IP600, MS-CD600 i MS-AV600 uređaji imaju 3-godišnje jamstvo i svi uređaji su kategorije IP65.

FUSION® ELECTRONICS najavljuju novi mali marine stereo MS-RA200

Fusion, vodeći svjetski proizvođač auto i marine audio opreme, najavio je novi marine stereo uređaj, MS-RA200. Novi Fusion audio uređaj donosi čistu i dinamičnu reprodukciju zvuka. MS-RA200 uključuje jedinstveni prijemnik za sve AM, FM, Marine VHF kanale te pristup iPod uređajima putem najboljeg sučelja u ponudi danas ukoliko je spojen sa Fusion MS-DKIPUSB.

Dizanjiran posebno za zahtjevno marine okružje, plitke ugradnje, MS-RA200 reproducira najbolju u klasi kvalitetu zvuka unatoč interferiranju zvukova motora zvukova, vjetra i ostalih zvukova tipičnih pri plovidbi. Izlaz od 4x50 W omogućava svježu, čistu i glasnu reprodukciju uključujući odabrane VHF kanale. Ribolovci će cijeniti mogućnost pretraživanja „omiljenih" VHF kanala, „zvukove riba" i slušati ih putem 6-7 " zvučnika puno glasnije nego što su navikli putem tipičnih VHF zvučnika. Kompatibilan je sa FUSION MS-DKIPUSB, eksternim vodootpornim uređajem putem kojeg može integrirati i čuvati Apple iPod Touch, iPod Nano (Gen2, Gen3, Gen4 and Gen5), iPod Classic (Gen5, Gen6, Gen7 and Gen8), te iPhone, iPhone 3G i iPhone 3G S. Korisnici mogu odabirati pjesme po različitim kategorijama, po izvođaču, imenu pjesme, albumu ili žanru direktno putem stereo sučelja. 2 USB ulaza na MS-DKIPUSB-u omogučavaju korisniku reprodukciju MP3 formata spremljenih na portabilnom USB hard disku, jedan unutrašnji koji pruža jednaku zaštitu vašem USB disku kao što pruža i iPod uređaju i jedan vanjski sa stražnje stranje uređaja. Opcionalni MS-DKIPUSB je plug-and-play uređaj kompatibilan sa MS-RA200.

 

marine stereoms-ra200

 

Novi MS-RA200 je kompaktno, cjenovno prihvatljivo, marinizirano rješenje koje donosi najbolju kvalitetu zvuka te najnaprednije audio funkcije, te je kontroliran putem jednostavnog sučelja koje čine Fusion stereo uređaje boljima od konkurentnih.

Podešavanje jačine i kvalitete zvuka se može vršiti za svaku zonu posebno ili u ovisnosti jedna o drugoj.

Dostupno u metalnoj sivoj boji, novi Fusion uređaji su smješteni u die-cast okviru koji razgrađuje toplinu uobičajenu za marine okruženje. Ostale specifikacije uključuju FSTN LCD 64x128 pikselni display sa bijelim pozadinskim osvjetljenjem; kružnom rotirajućom tipkom; 12/24 satom, elektroničkim basom, kontrolom treble-a i balansa; aux-in port za mogućnost proširenja

MS-RA200 uređaj je vodootporan po IPX5 standardu sa prednje strane i uključuje 3-godišnje jamstvo.

.

Download PDF katalozi

  • lowrance-logo
  • FUSION-LOGO-ON-BLACK-RGB
  • Simrad logo PMS 1797 coated
  • bandg