00385 1 617 6364 info@meridianprojekt.com

BSM-1

Funkcije


• Prodire u duboku vodu
Navico Broadband Sounder pruža izvanredne mogućnosti u praćenju dna I podvodneih struktura do dubina od 900 metara.


• Kristalno čisti prikaz podvodnih struktura

Linearni prijemnik visoke rezolucije omogućuje superiornu vidljivost u plitkima i srednje dubokim vodama


• “Šapnite” u vodu kako bi pronašli više ribe

Navico Broadband sounder tehnologija spaja iznimno nisku potrošnju energije sa efikasnim dugim pulsevima kako bi stvorili savršeni “tihi” sonar


• 3 frekvencije
Bolji odabir frekvencija u skladu sa vašom pozicijom. 200 kHz za plitku vodu, 50 kHz za duboku vodu i 83 kHz za spoj obje varijante.


• Uistinu drugačija tehnologija
Prva generacija digitalnih echosoundera prati tradicionalne metode “bacanja” viška energije. Ukoliko originalni signal nije najveće kvalitete, tada je efekt jednak kao da pojačavate audio sistem slabe kvalitete gdje ni najbolji digitalni procesori ne mogu pročistiti dobivene šumove.


Tehnologija Navico Boadband Sounder-a ima uistinu drugačiji princip. BSM-1 spaja vrlo čisti signal male snage, prilagodljiv dugi puls i izrazito osjetljiv linerani prijemnik. Rezultita visoko kvalitenim signalom te najbolje procesuiranje digitalnog signala omogućava BSM-1 superiornu čistoću i odlične prikaze. Više nije snaga mjera kvalitete echosoundera. Nabico BSM-1 je najbolji echosounder na dubinama od 3-900 metara.


Jednostavan za ugradnju, BSM-1 je ethernet-basziran modul, vodootporan po Ipx7 standardu. Novi BSM-1 funkcionira na 12 i 24 voltnim sistemima.

Karakteristike

Širina: 180 mm \ 7.1 in
Visina: 57 mm\ 2.2 in
Duljina: 203.75 mm \ 8 in
Težina: 0.9 kg \ 1.98 lbs
 Napajanje  12 - 24 V DC (+9 do 32 V DC)
Radna temperatura: -28°C to +75°C (-20°F to 167°F)
 Izlazna snaga: 250 W RMS
Dodatci:
- uključen ethernet kabel za spajanje sa GB40 ili mrežnim adapterom

BSM-2

BSM-2-LZAŠTO BSM-2?

Širokopojasni modul podiže standarde u tehnologiji pronalaženja riba čistoćom signala.

Mogućnost odašiljanja dužih pulseva kombinirana sa poboljšanim dosegom dubine i razlučivošću na srednjem dometu ( dubine od 90 do 180 metara ), već i omogućava BSM-2 modulu prodor do dubina od 3000 metara, otkrivajući pojedinačne riblje i ostale mete precizno ih odvajajući i prikazujući na ekranu. Ove inovacije nude ozbiljnim sportskim ribolovcima perfektnu sliku sa prikazanim individualnim ribljim metama i pri dnu i pri vrhu vodenog stupa.

Prvi takav fishfinder koji demonstrira prednosti CHIRP tehnologije, SIMRAD BSM-2 može koristiti i nove broadband i postojeće uskopojasne sonde i iskoristiti njihov puni potencijal.

Jednostavno rečeno, BSM-2 broadband sonder nudi korak naprijed u performansama i nenadmašnim prednostima na svakoj dubini.

KAKO RADI BSM-2?

Opremljen je sa dvostrukim prijemnicima i koristi dvije odvojene sonde za istovremeni prijenos na visokim i niskim frekvencijama.

Duži impuls odašilje se za veću dubinsku penetraciju, a kako treba manju snagu od više frekvencije stvara manje buke. Rezultat je šaptanje u vodi koji locira ribu bez da ju preplaši.

Signal visoke frekvencije daje još bolje detalje u plitkim i srednje plitkim vodama.

Korisnici širokopojasnih sondi mogu odabrati širok raspon frekvencija koje najbolje odgovaraju uvjetima u kojima love ribu.

SONDE!

Simrad BSM-2 ima dvije sonde i opremljen je sa 2 ulaza za sonde ( za visoku i nisku frekvenciju ) te podržava dva zasebna senzora temperature. Uređaj u potpunosti radi sa Airmarovom broadband sondom visokih performansi podržavajući frekvencije od 25-45kHz, 40-60kHz ili 130-210kHz. Također je kompatibilan sa postojećim 28/38/50/200kHz BSM-1 uskopojasnim sondama sa 5K/10K termistorima, adapterom i Simrad Combi-C sondama. CHIRP nije opcija sa posljednje dvije instalacije.

ZA KOGA JE BSM-2 IDEALAN?

Idealan uređaj za ribolov sa obale, profesionalna plovila, komercijalne i istraživačke organizacije.

Potpuno kompatibilan sa NSO, NSE i NSS multifunkcijskim uređajima idealan je za instalaciju kao dio Simrad Yachting navigacijskog sustava.

Download PDF katalozi

  • lowrance-logo
  • FUSION-LOGO-ON-BLACK-RGB
  • Simrad logo PMS 1797 coated
  • bandg