00385 1 617 6364 info@meridianprojekt.com

lowrance logo

Simrad logo PMS 1797 coated

bandg logo

Izjava o korištenju

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“'

EU amblem 002HAMAG Bicro logo RGB mali 002ESIF FI logo korisnik

 

AKCIJA od 01.03. - 30.04.

 

 

Proizvođači

  • Lowrance
  • Simrad
  • B&G
  • Fusion
  • Navionics
  • C-Map

lowrance-logoU zadnjih 50 godina Lowrance je vodeći svjetski brand u pomorskoj elektronici za tržište motornih plovila. 1957 godine, Darrell Lowrance je osnovao kompaniju i istovremeno predstavio prvi portabilni instrument koji tražei ribe za ribiče u SAD-u.

To je ubrzo postala "čarobna kutija" za američke ribiče, I promijenila njihove ribolovne metode. Od te revolucije za ribiče, Lowrance je razvio impresivni niz soundera, iako vrlo naprednih ali isto tako i cjenovno dostupnih i vrlo jednostavnih za uporabu, koji su u kombinaciji sounder/GPS I GPS+WAAS ploterima sposobni prilagoditi se u više različitih tržišta.

Otprilike jedan milion Lowrance proizvoda se proda svake godina, uspjeh koji je dijelom posljedica širokog opsega asortimana proizvoda; Lowrance također nudi I GPS proizvode za zrakoplove, automobile, planinare, a također i činjenice da je Lowrance povezan sa više inovatora, novih patenata i razlika od bilo kojeg drugog branda u industriji pomorske elektronke danas.

Simrad logo PMS 1797 coated

Sa sjedištem u Norveškoj Simrad proizvodi napredne sonare, fishfindere i ostalu brodsku elektroniku za sve vodeće svjetske ribarske flote. Znanstvenici se oslanjaju na Simrad tehnologiju i točne rezultate.

bandg

 

B & G koriste najbolji pomorci na svijetu, uključujući svaki Volvo Ocean Race brod i America's Cup reprezentacije. Za više informacija: http://www.bandg.com/

Marine Range ShotDok većina kompanija malo preoblikuje audio sustave koji su prvobitno namijenjeni za ugradnju unutar automobila, FUSION True Marine uređaji su 100 % dizajnirani i prilagođeni specijalno za pomorske uvjete, a prilikom dizajniranja se vodila pažnja upravo o korisnicima plovila kako bi ovi uređaji u potpunosti opravdali ime koje nose.. Proizvedeni su kako bi odoljeli soli, suncu i vodi.

navionics1Navionics je, zahvaljujući najvećoj bazi podataka koja obuhvaća mora, jezera i rijeke, uspostavio vodstvo na svjetskom tržištu koje i dalje raste svake godine. Uz kvalitetu i uslugu jednostavnost, tehnološke inovacije i sigurnost plovidbe glavne su karakteristike elektroničkih karata.

Kompanija Navionics je smještena u Viareggio, Italija, uz postrojenja u sedam drugih zemalja u kojima vrši istraživanja, razvoj, operacije, proizvodnju. Sjedište u Viareggiu se bavi isključivo Europskim tržištem, Afrikom, Azijom i Oceanijom dok se za područje Amerike bavi sjedište u Wareham, Massachusetts, te Navionics Australia, Navionics France i Navionics UK koji su odgovorni za svoje lokalne regije.

plan2nav-focalC-Map ima značajan utjecaj u kartografiji diljem cijele Europe, Australiji te Sj. i J. Americi. C-MAP je u zadnjih 5-godina na natječaju NMEA svaki put dobio nagradu za najbolju nauičku kartografiju godine.

Trebate brodsku elektorniku? Tu smo za Vas!

Kontaktirajte nas